CV.RIPCASS

MAGNÍFICA CASA AÏLLADA EN VENDA A RIPOLL

480000
 • Tipus d'immoble
  Casa
 • M2
  200
 • Règim
  Venda
 • POBLACIÓ
  Ripoll
 • Nombre d'habitacions
  4
 • Nombre de banys
  2

En un entorn immillorable situada a Casselles, un barri tranquil de Ripoll trobem aquesta casa unifamiliar aïllada, en una parcel·la de 1.000 m2 i una construcció de 200 m2.

S’hi accedeix des de l’entrada principal on trobem una zona enjardinada amb una selecció d’arbres i plantes que crea un entorn molt agradable,  en aquest frontal també hi trobem l’accés al garatge el qual es comunica directament amb l’entrada de la casa.

Un cop a dins trobem un rebedor distribuïdor amb un armari on descalçar-te i deixar els abrics, aquí trobarem a l’esquerra la cuina office, un espai on no només hi cuinaràs si no que hi podràs fer vida, en un departament a part hi ha ubicat el safareig i una porta d’accés al pati.

A Aquest rebedor hi ha un bany de servei a tocar de l’entrada del garatge.

Si seguim per endavant des de el rebedor accedim al gran menjador estar, un espai confortable i ampli on reunir-nos amb família i amics tant per un bon àpat com per una bona tertúlia al voltant de la seva llar de foc i les seves vistes i sortida al gran pati.

A la dreta del rebedor hi ha l’accés al garatge i a les escales que et porten a la planta superior.

Un cop hem pujat arribem a un distribuïdor que ens porta a les 2 habitacions dobles, 1 habitació doble amb un gran vestidor, 1 habitació – estudi gran i amb molt d’encant i un bany complert.

El pati al qual s’hi accedeix a peu pla des de la planta principal es un espai gran i amb moltes possibilitats, on muntar-hi un hort, un jardí, una piscina o deixar volar la teva imaginació.