Presentació

IMMOBILIARIA MORENO S. L. de Ripoll neix al 1996, fruit d’una àmplia experiència i formació dels fundadors en el món assegurador.

Aleshores més de 400 famílies de la Vila de Ripoll ja confiaven en el nostra tasca i bon saber fer. És justament aquesta àmplia cartera de clients, fidels i consolidats, els que en aquell moment ens van animar a aprofundir en el món dels serveis immobiliaris i també a oferir serveis relacionats amb assegurances a causa de la seva estreta vinculació als habitatges, edificis i comunitats, empreses i comerços, etc.

Amb col·laboradors de nivell al nostre costat, Arquitectes-Aparelladors, API-Llicenciats en Dret, Promotors i Constructors iniciem la nostra singladura en la construcció, l’habitatge, la indústria i el comerç, l'Administració de Finques i Comunitats de Propietaris, la compra-venda i lloguer de tota mena de immobles, terrenys urbans i finques rústegues, i així un llarg etcètera en l’àmbit de les empreses anomenades de serveis.

Actualment la nostra empresa treballa plenament en quatre camps d’acció bàsics, ben determinats. Cadascun d’ells està dirigit per un dels nostres membres pràcticament de forma exclusiva, molt especialitzada i molt capacitada professionalment. Aquests quatre camps són: gestió d’assegurances de tot tipus, Administració de Finques i Comunitats de Propietaris, lloguer i compra-venda d’immobles.

Finalment i com a novetat, estem treballant també en la prestació de serveis personals, neteja, cura de persones grans o amb deficiències de salut, acompanyament, trasllats, serveis d’atenció 24 hores i tot allò que qualsevol persona pugui haver de menester de forma contínua o esporàdica.

Només ressaltar que el nostre equip humà està plenament qualificat i preparat per a donar-vos el millor servei, amb la millor qualitat i al millor preu del mercat, amb un tracte molt personal, agradable i de confiança absoluta.